top of page

Ένας Εκπληκτικός & Ξεκούραστος Τρόπος Για Να Γράφεις Καλύτερα!


Είχες χρόνο να ξεκουραστείς αυτές τις μέρες; Είχες χρόνο να δεις την οικογένειά σου ή απλά να κάνεις έναν χαλαρό περίπατο;

Είχες χρόνο για να γράψεις ή να διαβάσεις;

Καμιά φορά επιβάλλεται να μιλήσουμε και να υπενθυμίσουμε τα αυτονόητα.

Έτσι λοιπόν, στη σημερινό ΣυγγραφήςTV, σου αποκαλύπτω/θυμίζω έναν εκπληκτικό, ξεκούραστο και αυτονόητο τρόπο για να γράφεις καλύτερα, αλλά και να απολαμβάνεις μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Αλλά ταυτόχρονα, σου υποδεικνύω πώς να χρησιμοποιήσεις – αυτόν τον ένα και μοναδικό τρόπο – για να αυξήσεις την παραγωγικότητά σου, να ανανεώνεις την ενέργειά σου, να κάνεις βουτιά στην έμπνευση και την φαντασία σου, να βελτιώσεις την ικανότητά σου ως συγγραφέας, ακόμη και να βελτιώσεις το ανοσοποιητικό σου σύστημα.

Και φυσικά αφού κάνεις πράξη αυτή την καταπληκτική και αυτονόητη συμβουλή, θέλω να ξέρω τα εκπληκτικά αποτελέσματα που είχε για την συγγραφή και την ζωή σου, στο χωρίο των σχολίων κάτω από το σημερινό μας post.

Για μια ακόμη φορά σε ευχαριστώ που είσαι μαζί μας, που μοιράζεσαι τα όσα συμβαίνουν εδώ, αλλά και για τα όνειρα και το πάθος σου. Η παρουσία σου μας τιμά, όλους.

Και αν θέλεις να απολαμβάνεις προνομιακά συγγραφικά δώρα, ιδιαίτερες εκπτώσεις για τα ψηφιακά μας σεμινάρια, αλλά κι ένα σωρό άλλα καλούδια που ετοιμάζουμε, με πολύ αγάπη για σένα και αφορούν Την Τέχνη + Την Τεχνική της Συγγραφής, αλλά και την Έκδοση & Προώθηση των Βιβλίων Σου, και δεν έχουν πρόσβαση οι απλοί επισκέπτες μας, αλλά μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη μας, δηλαδή μόνο όσα άτομα μας έχουν δώσει το e-mail τους...

Βεβαιώσου ότι γίνεσαι, είσαι, και παραμένεις εγγεγραμμένο μέλος του Writing-Online με το να αφήσεις το e-mail σου στα σχετικά χωρία, (στις σχετικές φόρμες), που υπάρχουν στο site.

Όποιο κι αν είναι το όνειρο, το μεράκι και η αγάπη σου για την συγγραφή, ξέρω πως μπορείς να τα καταφέρεις.

Ο συγγραφέας της γενιάς μας έχει πλέον επιλογές, μπορεί να έχει έσοδα μέσα από την συγγραφή, και να καταφέρει ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που θέλει. Αρκεί να έχει την κατάλληλη γνώση, αλλά και την προσωπική θέληση.

Και πώς να τα κάνεις όλα αυτά -- εφαρμόζοντας ένα και μόνο πράγμα -- ξεκινώντας σήμερα.

Μαρία Γούσιου,

Συγγραφέας, Writing-Coach + Eπιμελήτρια Βιβλίων

Οικοδέσποινα Online/Ψηφιακών Σεμιναρίων Συγγραφής - Δημιουργικής Γραφής

Οικοδέσποινα του Writing-Online.gr


bottom of page