top of page

Πώς Να Βάλεις Στο Χαρτί Την Έμπνευσή Σου.


Υπάρχουν συγγραφείς… είτε εν δυνάμει, είτε φτασμένοι, που κάποιες φορές έχουν μια ιστορία στο μυαλό τους, αλλά δεν ξέρουν ούτε πώς να την ξεκινήσουν, ούτε πώς να την εξελίξουν.

Αν αντιμετωπίζεις κι εσύ το ίδιο συγγραφικό θέμα…

Αν κι εσύ το έχεις αντιμετωπίσει στο παρελθόν και δεν θέλεις να ξαναβρεθείς στην θέση αυτή, τότε «επιβάλετε» να παρακολουθήσεις το σημερινό επεισόδιο του ΣυγγραφήςTV.

Στο σημερινό βιντεο/μάθημα λοιπόν μοιράζομαι μαζί σου:

  • Ποιο είναι εκείνο το γεγονός που ταράζει τα νερά της καθημερινότητας του ήρωά σου, που θα σου δώσει το έναυσμα για να ξεκινήσεις με επιτυχία την ιστορία σου πάνω στο χαρτί.

  • Αλλά και ποιες είναι εκείνες οι προσπάθειες και ενέργειες του κεντρικού σου ήρωα που θα σε βοηθήσουν ως συγγραφέα να εξελίξεις και να συνεχίσεις την κάθε την ιστορία σου πάνω στο χαρτί, επίσης με επιτυχία.

  • Μάθε λοιπόν τι πρέπει να κάνουν, αλλά και τι δεν πρέπει να κάνουν οι ήρωες για την έναρξη και την συνέχεια ενός βιβλίου.

  • Ανακάλυψε ποια είναι τα έξι δεδομένα που χρειάζονται οι αναγνώστες σου για να βιώσουν πως η δική σου ιστορία – η εκάστοτε δική σου ιστορία πάνω στο χαρτί – είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα και μοναδική, από την αρχή.

  • Αλλά και ποιο είναι αυτό το «επιπλέον κάτι» που μπορείς να εφαρμόσεις στο κάθε σου βιβλίο, στην κάθε ιστορία που αφηγήσε πάνω στο χαρτί, για να εντυπωσιάσεις τους αναγνώστες σου ακόμη παραπάνω.

Δες το σημερινό βιντεο/μάθημα και εφαρμόζοντας όλη αυτή την απλή και βατή γνώση, δεν θα έχεις ποτέ ξανά πρόβλημα για το πώς να ξεκινήσεις και να συνεχίσεις την συγγραφή της οποιαδήποτε ιστορίας έχεις εμπνευστεί για να βάλεις πάνω στο χαρτί.

Σ’ ευχαριστώ που διαβάζεις, παρακολουθείς, αλλά και συμβάλεις τόσο ενεργά στο writing-online – δίχως εσένα όλο αυτό δεν θα είχε νόημα ύπαρξης.

Σου θυμίζω επίσης να φανείς γενναιόδωρος/γενναιόδωρη αρκετά, ώστε αν γνωρίζεις ανθρώπους που η γνώση του σημερινού βιντεο/μαθήματος θα τους φανεί χρήσιμη, τότε να τους το προωθήσεις και να τους εμπνεύσεις!

Είμαι σίγουρη ότι κάπου παρακάτω θα σε ευγνωμονούν!

Θα χαρώ να ακούσω και την δική σου εμπειρία, σκέψεις και συναισθήματα για το θέμα αυτό, στο χωρίο των σχολίων κάτω από το βιντεο/μάθημα.

Τα λέμε εκεί λοιπόν! Σε περιμένω...

Μέσα από την καρδιά μου και με όλη μου την αγάπη, σου εύχομαι συγκλονιστικές στιγμές!

Μαρία Γούσιου,

Συγγραφέας, Writing-Coach + Eπιμελήτρια Βιβλίων

Οικοδέσποινα Online/Ψηφιακών Σεμιναρίων Συγγραφής - Δημιουργικής Γραφής

Οικοδέσποινα του Writing-Online.gr


bottom of page