top of page

Πώς Ένα Συγκεκριμένο "ΠΡΕΠΕΙ" (Με 3 Παραμέτρους) Οδηγεί Στην Υλοποίηση Των Ονείρων Μας!


Στην ζωή μου υπάρχει ένας άνθρωπος/δάσκαλος που του χρωστώ πολλά.

Αυτή την εβδομάδα είχα μια συνάντηση μαζί του και αυτός ο άνθρωπος μου έδειξε πως ένα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΕΠΕΙ (με τρεις παραμέτρους) γίνεται η αφορμή, το κίνητρο και η αιτία πίσω από κάθε άνθρωπο που έχει επιτυχία, και υλοποιεί τα όνειρα που είναι σημαντικά γι' αυτόν, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Κι έτσι είναι…

Βιώνω αυτό το ΠΡΕΠΕΙ (με τις τρεις παραμέτρους του) χρόνια τώρα και πράγματι, ενώ κάποτε το όνειρο του Συγγραφέα και του Online/Ψηφιακού Επιχειρηματία έμοιαζε μακρινό, σήμερα είναι η ζωή μου και δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου αλλιώς ή να κάνω κάτι διαφορετικό.

Κι όλο αυτό δεν είναι ούτε για λίγους, ούτε για εκλεκτούς. Είναι κάτι που ο καθένας μας μπορεί να κάνει και μπορεί να πετύχει. Και μέσα σε αυτούς ναι, ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ!

Αρκεί να έχεις αυτό το ΠΡΕΠΕΙ (με τις τρεις παραμέτρους του) για «οδηγό», ώστε να διανύσεις τα βήματα που απαιτεί η διαδρομή όσων θέλεις να πετύχεις, είτε σε προσωπικό επίπεδο, είτε ως Συγγραφέας, είτε ως Online/Ψηφιακός Επιχειρηματίας.

Όμως δεν θα σου «πω/γράψω» άλλα εδώ. Σου εξηγώ τα πάντα στο σύντομο video που θα βρεις σήμερα εδώ.

Και αφού θα έχεις την ευκαιρία να το παρακολουθήσεις γράψε μου... είναι μέσα στα πλαίσια αυτού του ΠΡΕΠΕΙ...

  • Ο στόχος του να γράψεις ΦΕΤΟΣ ένα καταπληκτικό μυθιστόρημα για το οποίο όλοι θα μιλάμε γι’ αυτό;

  • Ή στόχος του να διαπρέψεις ΦΕΤΟΣ ως Online/Ψηφιακός Επιχειρηματίας που «χρησιμοποιώντας» όσα γνωρίζεις, είσαι, γίνεσαι σε παθιάζουν και αγαπάς, θα μετατρέψεις ΦΕΤΟΣ τον υπολογιστή σου στο προσωπικό σου ΑΤΜ;

Σε ευχαριστώ που διαβάζεις, παρακολουθείς και μου επιτρέπεις να είμαι κομμάτι της ζωής σου. Με απεριόριστη αγάπη,

Μαρία

Αν θέλεις φέτος να διαπρέψεις ως Online/Ψηφιακός Επιχειρηματίας, τότε φρόντισε να μην χάσεις αυτή την ευκαιρία. Μία φορά τον χρόνο και για λίγες ημέρες μόνο, αυτό το workshop είναι δωρεάν!

Εδώ σου δείξω πώς «παίρνεις» όσα ήδη γνωρίζεις μέσα από τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα, τις γνώσεις, την εξειδίκευση, την προϋπηρεσία, τα ταλέντα σου και ό,τι άλλο σε παθιάζει και αγαπάς…

Και το μετατρέπεις στο περιεχόμενο και το αντικείμενο της ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ Οnline/Ψηφιακής Επιχείρησης, και κατ’ επέκταση σε μια νέα (ή ακόμη μία) πηγή εισοδήματος, ώστε να μπορείς να προσφέρεις σε για σένα και όσους αγαπάς…

Που χάρη στην τεχνολογία του internet έχει παγκόσμια εμβέλεια και λειτουργεί για να σου φέρνει έσοδα 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ανεξάρτητα από τις ώρες και την τοποθεσία της εργασία σου.

____________________________

Aν θέλεις να γράψεις φέτος ένα μυθιστόρημα που όλοι θα μιλάμε γι' αυτό, τότε μπορείς να συμμετέχεις στο ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ: "Πώς Να Γράψεις & Να Εκδώσεις Με Επιτυχία Το Μυθιστόρημά Σου, ΦΕΤΟΣ!" που θα ξεκινήσει σε λίγες εβδομάδες από τώρα.

ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ ή επάνω στην εικόνα για να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου, αλλά και για να πάρεις όλες τις πληροφορίες.

____________________________

#Πώςναγράψειςένακαλόβιβλίο #πωςνααρχισωεναβιβλιο #πωςθαγινωσυγγραφεας #συμβουλεςγιανεουςσυγγραφεις #πωσνακανωδικημουεπιχειρηση #πωςναγίνωexpert #τιεπιχειρησηναανοιξωμεμικροκεφαλαιο #εκδοσηβιβλιουνέουσυγγραφέα #εξυπνεςεπιχειρησειςμεμικροκεφαλαιο #συγγραφήβιβλίου #δημιουργικηγραφηοδηγιες #δημιουργικήγραφήσεμινάρια #δημιουργικήγραφήβιβλία #ΔημιουργικήΓραφή #δημιουργικήγραφήσεμινάρια #πωςναγραψωβιβλιομαθηματαδημιουργικηςγραφης #μαθηματαδημιουργικηςγραφης #δημιουργικηγραφηδωρεαν #δημιουργικήγραφή #επιχειρησειςπουδενυπαρχουνστηνελλαδα #ιδεεςγιαεπιχειρηση #πωςναγινωεπιτυχημενοςσυγγραφεάς #πωςναγίνωεπιτυχημενοςσυγγραφέας #μικρηεπιχειρησηιδεες #τιεπιχειρησηναανοιξωστοχωριο #πωςνακανωτοχομπυμουεπαγγελμα #πωςθακανωτοχομπυμουεπαγγελμα #ιδεεςγιαεπιχειρησειςστηνεπαρχια #πωςναγινωεπιτυχημενοςσυγγραφεας #πωςναεπιμεληθωτοβιβλιομου

bottom of page