top of page

19 Βήματα Για Το Πώς Να Γράψεις Ένα Βιβλίο Όταν Δεν Έχεις Χρόνο.


Σήμερα μοιράζομαι μαζί σου ένα ακόμη video του ΣυγγραφήςTV για να σου δείξω: Πώς Να Γράψεις Ένα Βιβλίο, Ακόμα Κι Αν Νομίζεις Πως Δεν Έχεις Χρόνο.

Και πιο συγκεκριμένα, ποια είναι τα 19 Βήματα που εφαρμόζουν συγγραφείς με τους οποίους συνεργάζομαι προσωπικά για να τα καταφέρουν.

Κάποιες φορές μπορεί να είναι δύσκολο το να κάθεσαι μπροστά στην άδεια οθόνη και την κοιτάς.

Και σύμφωνα με τον Hemingway, ναι, μπορεί να είναι πάρα πολύ δύσκολο εγχείρημα το να γράψει κανείς ένα βιβλίο. Όμως πίστεψέ με, μπορείς να ανατρέψεις αυτή την κατάσταση.

Έχω δουλέψει και έχω συνεργαστεί, πλέον, με εκατοντάδες νέους – και όχι μόνο – συγγραφείς, που τους βοήθησα να ανατρέψουν αυτή την κατάσταση, αλλά κι εγώ βοηθήθηκα στο παρελθόν όταν βρέθηκα αντιμέτωπη με τα δικά μου συγγραφικά εμπόδια.

Εάν θέλεις να κάνεις την συγγραφή και τα βιβλία μέρος της ζωής σου ή/και της επιχειρηματικής δραστηριότητάς σου...

Κι αν θέλεις κατά την διάρκεια της συγγραφής να νιώθεις απόλαυση, περηφάνια και φυσικά, στο τέλος αυτής της διαδρομής, να απολαμβάνεις επιτυχία και τα οφέλη που έχεις θέσει για τον εαυτό σου ως συγγραφέας ή ως συγγραφέας/επιχειρηματίας της γενιάς μας, τότε…

Μπορείς να ακολουθήσεις τα 19 βήματα που μοιράζομαι μαζί σου σήμερα για να τα καταφέρεις.

Όταν θα έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις το video, θα χαρώ μετά να σε ακούσω.

Ποια είναι εκείνα τα βήματα που θα εφαρμόσεις από αυτή την εβδομάδα κιόλας, ώστε να ξεκινήσει για σένα αυτή η διαδρομή;

Θέλω πολύ να σε ακούσω και να μάθω για σένα επειδή πιστεύω πως μπορείς να ξεχωρίσεις τόσο εσύ ως συγγραφέας, όσο και τα βιβλία σου – ένα προς ένα – από τον παγκόσμιο ανταγωνισμό.

Γιατί ΞΕΡΩ, πως ο συγγραφέας της γενιάς μας έχει πλέον επιλογές, μπορεί να έχει έσοδα μέσα από την συγγραφή, και να καταφέρει ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που θέλει. Αρκεί να έχει την κατάλληλη γνώση, αλλά και την προσωπική θέληση.

Σε ευχαριστώ που πιστεύεις στον εαυτό σου, και που έχεις εμπιστευτεί την Ομάδα μου, κι εμένα προσωπικά, για να μοιραστούμε μαζί, μέσα από το Writing-Online, αυτή την συναρπαστική συγγραφική διαδρομή.

Όπως πάντα, σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που διαβάζεις, παρακολουθείς και μοιράζεσαι όλα όσα συμβαίνουν εδώ.

Θα τα πούμε ξανά σύντομα. Με όλη μου την αγάπη,

Μαρία


bottom of page