top of page

Ναι, Αυτός Είναι Ο Τρόπος Που Οι Ταινίες Που Βλέπεις Μπορούν Να Σε Κάνουν Καλύτερο Συγγραφέα Λογοτεχ


Είναι πραγματικά υπέροχο που τα ξαναλέμε μετά τις γιορτές.

Ελπίζω πραγματικά να πέρασες όμορφα και να έχεις ένα εξαιρετικό ξεκίνημα για τη νέα χρονιά!

Οι προηγούμενες δύο εβδομάδες ήταν ιδιαίτερες για μένα και την Ομάδα μου γιατί – ενόψει των ημερών – βγήκαμε λίγο έξω από την καθημερινή μας ρουτίνα.

Είδαμε λίγο παραπάνω τις οικογένειές μας, κάναμε πράγματα που είχαμε μέσα στο μυαλό μας για καιρό, επανασυνδεθήκαμε με όλα όσα θέλουμε να κάνουμε για τους επόμενους 12 – 18 μήνες και φυσικά είδαμε ταινίες που μπορούν να μας κάνουν καλύτερους συγγραφείς.

Κι ακριβώς αυτό κουβεντιάζουμε σήμερα στο ΣυγγραφήςTV.

Για τους τρόπους που οι ταινίες που βλέπεις μπορούν να σε κάνουν καλύτερο συγγραφέα λογοτεχνικών βιβλίων μέσα σε μόλις τρία απλά βήματα.

Θα δούμε μαζί, πώς και γιατί οι ταινίες μπορούν να σε εμπνεύσουν ώστε να βελτιώσεις τον γραπτό σου λόγο ανεξάρτητα από τον όγκο και την κατηγορία του λογοτεχνικού βιβλίου/κειμένου που γράφεις.

Ιδιαίτερα αν θέλεις να γράφεις εξαιρετικές περιγραφές, αυθεντικούς και φρέσκους διαλόγους, αλλά και σκηνές που θα είναι για τους αναγνώστες σου εμπειρίες, που θα κουβαλούν μαζί τους και θα μοιράζονται με τους οικείους τους, ακόμη και μετά την ανάγνωση των βιβλίων σου...

Τότε το σημερινό επεισόδιο του ΣυγγραφήςTV ανήκει στην κατηγορία ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΤΩΡΑ!

Αφού το παρακολουθήσεις θέλω να ακούσω την δική σου εμπειρία και την δική σου γνώμη στο χωρίο των σχολίων.

1. Είχες σκεφτεί ποτέ να βελτιώσεις την συγγραφική σου ικανότητα μέσα από τις ταινίες;

2. Ποια είναι η αγαπημένη σου ταινία και ποια είναι η αγαπημένη σου σκηνή… και πως αυτή η ταινία/σκηνή, σε βοήθησε ή σε βοηθά τώρα, για να γίνεις ακόμη καλύτερος / καλύτερη συγγραφέας;

Σου θυμίζω για μια ακόμη φορά πως χάρη σε σένα μια στρατιά υπέροχων ανθρώπων επισκέπτεται αυτό τον ιστότοπο τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, για να ακούσει και να δει αυτά που μοιράζεσαι κι εσύ μαζί μας!

Που ξέρεις… η δική σου εμπειρία και σοφία, μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που έχει ανάγκη μια υπέροχη ψυχή κάπου κοντά σου, ή στην άλλη άκρη του πλανήτη.

Για μια ακόμη φορά σε ευχαριστώ που είσαι μαζί μας, που μοιράζεσαι τα όσα συμβαίνουν εδώ, αλλά και για τα όνειρα και το πάθος σου. Η παρουσία σου μας τιμά, όλους.

Και αν θέλεις να απολαμβάνεις προνομιακά συγγραφικά δώρα, ιδιαίτερες εκπτώσεις για τα ψηφιακά μας σεμινάρια, αλλά κι ένα σωρό άλλα καλούδια που ετοιμάζουμε, με πολύ αγάπη για σένα στο Writing-Online.gr και δεν έχουν πρόσβαση οι απλοί επισκέπτες μας, αλλα μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη μας, δηλαδή μόνο όσα άτομα μας έχουν δώσει το e-mail τους.

Βεβαιώσου ότι γίνεσαι, είσαι, και παραμένεις εγγεγραμμένο μέλος του Writing-Online.gr με το να δώσεις το e-mail σου στα σχετικά χωρία, (στις σχετικές φόρμες) που θα βρεις στο site.

Όποιο κι αν είναι το όνειρο, το μεράκι και η αγάπη σου για την συγγραφή, ξέρω πως μπορείς να τα καταφέρεις.

Ο συγγραφέας της γενιάς μας έχει πλέον επιλογές, μπορεί να έχει έσοδα μέσα από την συγγραφή, και να καταφέρει ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που θέλει. Αρκεί να έχει την κατάλληλη γνώση, αλλά και την προσωπική θέληση.

Μαρία Γούσιου,

Συγγραφέας, Writing-Coach + Eπιμελήτρια Βιβλίων

Οικοδέσποινα Online/Ψηφιακών Σεμιναρίων Συγγραφής - Δημιουργικής Γραφής

Οικοδέσποινα του Writing-Online.gr


bottom of page