Πώς Να Κερδίσεις Αρκετά Χιλιάδες Ευρώ Γράφοντας E-books & Βιβλία Print On Demand — Όταν η Συγγρα


Πότε + Πώς Η Συγγραφή Μετατρέπεται Σε Επικερδής Επιχείρηση;

Γνωρίζω ότι θες να έχεις το lifestyle και την αυτονομία, την οποία ένας επαγγελματίας συγγραφέας μπορεί να έχει.

Αλλά αναγνωρίζεις ότι η συγγραφή είναι μία μικρή επιχείρηση, και μάλιστα – εάν το επιλέξεις και το προσπαθήσεις – να γίνει και πολύ επικερδής επιχείρηση;

Σήμερα θέλω να σε βοηθήσω να δεις αν μια τέτοια επιχειρηματική – συγγραφική δραστηριότητα είναι κατάλληλη σένα.

Σε αυτό το άρθρο, θα εμβαθύνουμε:...

Σε κάθε έναν από τους δύο βασικούς τύπους μικρο-επιχειρήσεων που ένας συγγραφέας μπορεί να έχει εντός και εκτός διαδικτύου.

Και θα σε βοηθήσω να δεις αν όλο αυτό ταιριάζει:

 • Με τις δεξιότητές σου.

 • Τις πηγές έμπνευσής σου.

 • Την όρεξη που έχεις για συγγραφή.

 • Αλλά και το ρίσκο που είσαι διατεθειμένος/διατεθειμένη να πάρεις ως επαγγελματίας επιχειρηματίας συγγραφέας.

Θα μάθουμε για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του κάθε μοντέλου μικρο-επιχείρησης συγγραφής, μαζί με παραδείγματα και επαγγελματικές συμβουλές που χρειάζεσαι για να πετύχεις στο καθένα από αυτά.

Αφού μελετήσεις αυτό το άρθρο θα είσαι έτοιμος/έτοιμη για δράση και αρκετά χιλιάδες ευρώ στον τραπεζικό σου λογαριασμό γράφοντας e-books και βιβλία print on demand.

Aς αρχίσουμε λοιπόν!

Αυτοέκδοση E-books + Print On-Demand

Η αυτοέκδοση των e-book ή των βιβλίων print on demand, είναι ένα από τα πιο εκπληκτικά και φρέσκα μοντέλα μικρο-επιχείρησης για έναν συγγραφέα της γενιάς μας.

Η Amanda Hocking είναι το πιο διάσημο παράδειγμα νεαρού και πρωτοεμφανιζόμενου συγγραφέα που βγάζει εκατομμύρια στη βιομηχανία της αυτoέκδοσης e-books και βιβλίων print on demand.

Αλλά και άλλοι συγγραφείς όπως, ο J.A. Konrath, ο John Locke και η Tina Folsom, έχουν κερδίσει πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια μέσα από την επιχειρηματική δραστηριότητα της αυτοέκδοσης e-books και βιβλίων print on demand.

Και αντίθετα με άλλες μικρο-επιχειρήσεις ή άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες, η επιτυχία και τα χρήματα μέσα από το μονοπάτι της αυτοέκδοσης e-books και print on demand βιβλίων, προέρχεται μόνο και μόνο από την προσωπική σου εργασία και καλλιέργεια του συγγραφικού σου ταλέντου.

Περισσότερες Πληροφορίες θα βρεις στο Νέο Μας Ψηφιακό Σεμινάριο με τίτλο: Πώς Να Κερδίζεις Χρήματα ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ Πουλώντας Τα E-books Σου Μέσα Από Την Amazon" που σου φανερώνει πώς μπορείς να έχεις έσοδα, αναγνώστες σε όλο τον κόσμο, αλλά και μια επιχείρηση συγγραφής που θα "τρέχει" μέσα από τον υπολογιστή σου.

Όλες τις πληροφορίες για το σεμινάριο θα τις βρεις στο παραπάνω λινκ.

Αν και αυτή η επιχειρηματική δραστηριότητα είναι μοναχική, μπορεί να χρειαστείς και τις υπηρεσίες κάποιων άλλων ανθρώπων, όπως για παράδειγμα:

 • Ενός γραφίστα για να σχεδιάσει το εξώφυλλό σου.

 • Ή ενός ανθρώπου που θα κάνει επιμέλεια στα βιβλία σου, πριν αυτά πάνε στα χέρια των αναγνωστών.

 • Ή τις υπηρεσίες των εταιριών που θα διανείμουν τα βιβλία σου στα βιβλιοπωλεία όλου του κόσμου και στους αναγνώστες όλου του κόσμου είτε ως e-books, είτε και ως print on demand, είτε και με τις δυο μορφές ταυτόχρονα και παράλληλα.

Aλλά η κύρια δουλειά γίνεται από εσένα και μόνο από εσένα.

Τα βιβλία που αυτοεκδίδονται από τον συγγραφέα τους ως e-books ή print on demand παρακάμπτουν την παραδοσιακή βιομηχανία των εκδόσεων και τους εκδοτικούς οίκους, τους ατζέντηδες, τις προθεσμίες και τις συμφωνητικά δέσμευσης του συγγραφέα και της δουλειάς του.

Αντίθετα, σε αυτή την περίπτωση, ο ίδιος ο συγγραφέας παράγει και μανατζάρει το βιβλίο μόνος του, λαμβάνοντας το 100% του ρίσκου, αλλά επίσης απολαμβάνει και το 100% των κερδών του, πλην:

 • Από τα χρήματα που μπορεί να του χρεώσει η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την πώληση των βιβλίων, συνήθως ελάχιστα, και συνήθως είναι ένα ποσοστό (πολύ μικρό) ανάλογο των πωλήσεων του βιβλίου,

 • Ή από τα χρήματα που μπορεί να ζητήσει η εταιρία διακίνησης του βιβλίου του σε όλες τις διαθέσιμες πλατφόρμες – βιβλιοπωλεία e-books και print on demand, ανά τον κόσμο. Που επίσης συνήθως το ποσό είναι μικρό και ανάλογο του βιβλίου.

Aν ο συγγραφέας επιλέξει να χρησιμοποιήσει κάτι από τα παραπάνω, γιατί μπορεί να επιλέξει την πώληση των βιβλίων του:

 • Μέσα από μια δική του ιστοσελίδα.

 • Ή μέσω της αγοράς του Amazon’s Kindle Store.

Δύο Μονοπάτια Αυτοέκδοσης E-books & Print On Demand

Υπάρχουν δύο διαθέσιμα μονοπάτια για σένα που όλη αυτή η συγγραφική, και παράλληλα επιχειρηματική δραστηριότητα, σε συναρπάζει!

Μπορείς να γράψεις μη μυθιστορηματικά ηλεκτρονικά βιβλία, τεχνικά ή διάφορους οδηγούς για να μοιραστείς γνώση και εμπειρίες που οι άλλοι τη βρίσκουν χρήσιμη.

Ή μπορείς να γράψεις μυθοπλαστικά – λογοτεχνικά βιβλία.

Αν το όνειρό σου είναι να γίνεις μυθιστοριογράφος, αυτό το μονοπάτι της αυτοέκδοσης των e-books και των βιβλίων print on demand, μπορεί να σου παράσχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις το μεράκι και το όνειρό σου.

Δίνοντας σου παράλληλα την ευκαιρία να αποκτήσεις αρκετά χιλιάδες ευρώ, αναγνωσιμότητα και επιτυχία.

Αν η ιδέα του να γράψεις ένα μυθιστόρημα, ένα παραμύθι, ή ένα διήγημα, σε κάνει να ζαρώνεις, τότε ο δρόμος της μη-μυθοπλασίας, των μη-λογοτεχνικών βιβλίων, σου ταιριάζει μάλλον περισσότερο.