top of page

Συχνές Ερωτήσεις - Το γνωστό FAQ

 

Τι είναι το Writing Online;

Ο Ιστότοπος Δημιουργική Γραφή | Ψηφιακά Σεμινάρια Συγγραφής | Μαρία Γούσιου στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.writing-online.gr είναι η επίσημη ιστοσελίδα της αναγνωρισμένης Συγγραφέως, Writing Coach & Επιμελήτριας Βιβλίων, Μαρίας Γούσιου και της Ομάδας Συνεργατών της.

 

Το 2003, η Μαρία ίδρυσε το Πρώτο Εργαστήρι Συγγραφικής Τέχνης στην Ελλάδα, με έδρα τη Θεσσαλονίκη και, σε συνδυασμό με Σεμινάρια και Μαραθωνίους Συγγραφής που πραγματοποίησε σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου, βοηθούσε πολλούς ανερχόμενους συγγραφείς να μετατρέψουν μια κενή σελίδα σε συγγραφικό έργο τέχνης.

 

Τώρα, ακολουθώντας την εξέλιξη της τεχνολογίας και τις πραγματικά απεριόριστες δυνατότητες που μας προσφέρει το internet, η Μαρία συνέθεσε μια ομάδα από ταλαντούχους ανθρώπους με σκοπό να ανεβάσει όλο αυτό το project στο διαδίκτυο, ώστε να έχουν πρόσβαση στα σεμινάρια και τις προσωπικές υπηρεσίες συγγραφής της, ΟΛΟΙ όσοι θέλουν, αλλά δεν μπορούν λόγω τόπου διαμονής, περιορισμένου χρόνου, κλπ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, αν θέλεις διάβασε το βιογραφικό της Μαρίας, άκουσε και δες τις Ιστορίες Επιτυχίας των απλών ανθρώπων/μαθητών της που έγιναν Επιτυχημένοι Συγγραφείς αφού την εμπιστεύτηκαν, και επίσης επισκέψου τη σελίδα μας Όροι Χρήσης, όπου εξηγούμε διεξοδικά τι είναι το Writing-Online και πώς λειτουργεί.

 

Πως Μπορώ Κι Εγώ Να Προμηθευτώ Τα Ψηφιακά Σεμινάρια & Τις Προσωπικές Υπηρεσίες Συγγραφής Της Μαρίας Γούσιου;

Σε περίπτωση πραγματοποίησης αγοράς με πιστωτική κάρτα, η πληρωμή προς το Writing-Online γίνεται μέσω του ασφαλούς ιστότοπου του παγκοσμίως αναγνωρισμένου φορέα ηλεκτρονικών συναλλαγών PayPal, όπου ο αγοραστής έχει τη δυνατότητα πληρωμής μέσω λογαριασμού PayPal ή μέσω πιστωτικής του κάρτας.   Στην περίπτωση αυτή, η εισαγωγή των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας του αγοραστή γίνεται απευθείας στον ασφαλή ιστότοπο του PayPal.

 

Η ομάδα της Δημιουργικής Γραφής του Writing Online δεν παρεμβάλλεται με κανέναν τρόπο στη διαδικασία πληρωμής, οπότε και δεν έχει καμία απολύτως πρόσβαση σε στοιχεία πιστωτικών καρτών, και επομένως αποποιείται κάθε ευθύνης όσον αφορά σε δεδομένα πιστωτικών καρτών και γενικότερα συναλλαγών μέσω πιστωτικής κάρτας.  Κάθε επισκέπτης που πραγματοποιεί αγορά στο Writing Online αναγνωρίζει πως ουσιαστικά συναλλάσσεται με τον οργανισμό PayPal και εμπιστεύεται τα προσωπικά του δεδομένα και στοιχεία πιστωτικών καρτών στον εν λόγω φορέα με δική του ευθύνη.

 

Με κάθε πραγματοποίηση πληρωμής, ο αγοραστής λαμβάνει αυτόματα ενημερωτικό email από το PayPal με θέμα, το οποίο περιέχει την επιβεβαίωση πληρωμής με τις απαραίτητες πληροφορίες.

 

Δεν έχω λογαριασμό PayPal. 

Μπορώ να πληρώσω με πιστωτική κάρτα;

Ναι.  Μόλις επιλέξεις το ψηφιακό σεμινάριο ή την προσωπική υπηρεσία συγγραφής που επιθυμείς να αγοράσεις,  θα οδηγηθείς στην ιστοσελίδα του PayPal, όπου προσφέρει δύο επιλογές πληρωμής.
 

-Log in to my PayPal account, όπου ζητά email και password και από κάτω...

-Don’t have a PayPal account? Pay with your debit or credit card as a PayPal guest. 

 

Επιλέγοντας τη δεύτερη επιλογή, θα οδηγηθείς σε ασφαλή ιστοσελίδα του PayPal όπου θα εισάγεις τα στοιχεία της πιστωτικής σου κάρτας.

 

Πραγματοποίησα μια αγορά με πιστωτική κάρτα, η πληρωμή εκτελέστηκε επιτυχώς, αλλά δεν έλαβα το ψηφιακό σεμινάριο ή την επιβεβαίωση της υπηρεσίας στο email μου.

Το πιο πιθανό που μπορεί να συνέβη, είναι να πήγε το εισερχόμενο email με το ψηφιακό σεμινάριο στα spam σου.  Το πρώτο πράγμα, λοιπόν, που πρέπει να κάνεις είναι να ελέγξεις το spam folder / junk folder της αλληλογραφίας σου, 99% θα το βρεις εκεί. 

 

Και μιας και θα είσαι εκεί, βεβαιώσου ότι θα βγάλεις το email μας απ’ τη "μαύρη" λίστα, ώστε να μην σου ξανασυμβεί.

 

Το δεύτερο πιο πιθανό που μπορεί να συνέβη, είναι να έκανες κάποιο λαθάκι στη δακτυλογράφηση του email σου και γι’ αυτό δεν το έλαβες.

 

Το τρίτο πιο πιθανό, είναι να χάθηκε το email στο αχανές διάστημα του κυβερνοχώρου, χωρίς κανέναν προφανή λόγο και αιτία.  Τα κομπιούτερς καμιά φορά κάνουν πράγματα που ούτε οι πιο έμπειροι administrators μπορούν να εξηγήσουν.

 

Στη δεύτερη και την τρίτη περίπτωση, στείλε μας email στο info@writing-online.gr και θα σου το ξαναστείλουμε άμεσα!

 

Πραγματοποίησα μια αγορά με κατάθεση σε λογαριασμό,

αλλά δεν έλαβα το ψηφιακό σεμινάριο στο email μου.

Όταν γίνεται κατάθεση σε τραπεζικό λογαρισμό, πρέπει οπωσδήποτε να μας ενημερώσεις με email, ειδάλλως δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιος έκανε την κατάθεση και ποιο είναι το email του για να του στείλουμε το Ψηφιακό Σεμινάριο Δημιουργικής Γραφής της Επιλογής του.

 

Απορίες – Ερωτήσεις

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τη λειτουργία της ιστοσελίδας και τις ηλεκτρονικές συναλλαγές, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου και με την Ομάδα μου στο email:  info@writing-online.gr

μυθιστόρημα.jpg
paramithia.jpg
μη λογοτεχνικά βιβλία.jpg

Βεβαιώσου Ότι Είσαι ΚΙ ΕΣΥ Μέλος Μας, Για Εκπτώσεις, Video/Μαθήματα Συγγραφής, Προνόμοια + Δώρα Που Δεν Απολαμβάνουν Οι Απλοί Επισκέπτες Του Site.

Συγχαρητήρια! Είσαι ήδη μέλος μας. Μόλις επιβεβαιωθεί η εγγραφή σου, θα λάβεις email με τα ΔΩΡΑ ΣΟΥ + όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις ως μέλος μας. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Η αλληλογραφία από το INFO@WRITING-ONLINE.GR να καταλήγει στα εισερχόμενά σου + όχι στα spam.

bottom of page