Πώς Να Γράψεις & Να Εκδώσεις
Με Επιτυχία Το Μυθιστόρημά Σου,
ΦΕΤΟΣ! Σε Λιγότερο Από Ένα Χρόνο!

Εφαρμόζοντας μόλις 5 ΒΗΜΑΤΑ

Εργαστήρι Συγγραφικής Τέχνης

με την μορφή Home Study Course

 

 

** Διαθέσιμο Για Νέους Συμμετέχοντες
ΜΟΝΟ
1 ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ 

Όσοι εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους από τώρα  συμπληρώνοντας την φόρμα που υπάρχει παρακάτω,
χωρίς καμία άλλη υποχρέωση, λαμβάνουν:
Αυτόματα Προνομιακή Έκπτωση, Προσωπική Ενημέρωση για το πλήρες περιεχόμενο του προγράμματος ΣΥΝ Δωρεάν Εκπαιδευτικό Υλικό μία φορά την εβδομάδα γύρω από την Επιτυχημένη Συγγραφή + Έκδοση Μυθιστορημάτων
​​

Με την Μαρία Γούσιου

Συγγραφέα | Writing Coach | Επιμελήτρια Βιβλίων

Online/Ψηφιακή Επιχειρηματία

** Το email σου μαζί μας είναι ασφαλές. Κι εμείς μισούμε το spamming γι' αυτό και λειτουργούμε πάντα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
 

Γιατί το να γράψεις ένα μυθιστόρημα που θα ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό είναι κάτι που ΓΙΝΕΤΑΙ και φυσικά ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ όσες φορές το θελήσεις.
 

Και γιατί αν μου δώσεις λίγο χρόνο και μου δείξεις λίγη εμπιστοσύνη τα δικά σου γραπτά και η δική σου επιτυχία, θα σου το αποδείξουν!

​ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΔΑΧΤΩ;

 

 

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που έχει την μορφή Home Study Course και είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ και ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ στο είδος και στο περιεχόμενό του από οτιδήποτε άλλο υπάρχει και έχεις συναντήσει, γιατί μέσα από ένα πολύ σύντομο video και πολύ σύντομες και συγκεκριμένες οδηγίες που λαμβάνεις μια φορά την εβδομάδα (κάθε πρωί Δευτέρας) από εμένα στο email/υπολογιστή (ή άλλη συσκευή της επιλογής σου) σου δείχνω βήμα/βήμα τι πρέπει να κάνεις και πώς πρέπει να το κάνεις, ώστε…

Να μπορείς να το παρακολουθήσεις από το σπίτι σου, δίχως απαραίτητη σύνδεση στο Internet, στις μέρες και ώρες που ΕΣΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ, δίχως να μετακινηθείς από τον χώρο σου και δίχως να είσαι υποχρεωμένη/υποχρεωμένος να κάνεις περιττές εργασίες και homework.

Έτσι, αφιερώνοντας πολύ λίγο χρόνο από την πλευρά σου και ακολουθώντας τον δικό σου προσωπικό ρυθμό, σε λιγότερο από ένα χρόνο να έχεις καταφέρει:

  • Να γράψεις ένα καταπληκτικό μυθιστόρημα (το πρώτο ή το επόμενο μυθιστόρημά σου) ανεξάρτητα από τον όγκο και την κατηγορία του.

  • Να το εκδώσεις με επιτυχία πετυχαίνοντας τους δικούς σου προσωπικούς στόχους.

  • Να έχεις αναγνώστες σε αναμονή, πριν από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του, αν κάτι τέτοιο σε ενδιαφέρει και σε αφορά.

  • Να είσαι σε θέση να επαναλάβεις τα βήματα αυτής της διαδρομής, με επιτυχία, για κάθε νέο βιβλίο που θέλεις να γράψεις ή για κάθε βιβλίο που ήδη έχεις γράψει και θέλεις να το βγάλεις από το "συρτάρι".

 

Επίσης δεν χρειάζεται να έχεις κανένα απολύτως άγχος για τον ρυθμό του προγράμματος.  Το εργαστήρι είναι με τέτοια μορφή καμωμένο -επίτηδες- ώστε ποτέ και για κανένα λόγο να μην μένεις πίσω ή στην ίδια τάξη.

 

Το υλικό είναι πάντα στην διάθεσή σου το ίδιο κι εγώ χωρίς κανένα χρονικό περιορισμό.  Έτσι, μπορείς να πάρεις τις ανάσες σου και να το παρακολουθήσεις με τον ρυθμό που εσύ επιλέγεις και σου ταιριάζει καλύτερα, αγνοώντας τον δικό μου εβδομαδιαίο ρυθμό, αν αυτός δεν σου ταιριάζει.

 

Κάποιοι συμμετέχοντες συμβαδίζουν με τον δικό μου εβδομαδιαίο ρυθμό, ενώ κάποιοι άλλοι αγνοούν τον δικό μου εβδομαδιαίο ρυθμό και βάζουν σε εφαρμογή τα όσα μοιράζομαι μαζί τους στον χρόνο που οι ίδιοι το επιλέγουν και όταν η δουλειά ή άλλες υποχρεώσεις τους το επιτρέπουν.

Επιπλέον είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως από αυτά που μοιράζομαι μαζί σου κάθε Δευτέρα πρωί θα προκύπτουν διάφορα γραπτά:

  • Άλλα με την μορφή σημειώσεων/σκέψεων.

  • Άλλα με την μορφή σκελετού.

  • Άλλα με την μορφή κειμένου πρόχειρου.

  • Άλλα με την μορφή κειμένου που θα μπει αυτούσιο στο βιβλίο σου.

  • Άλλα που θα αλλάξουν μορφή καθώς περνούν οι εβδομάδες και ωριμάζει και η γνώση και η έμπνευσή σου γύρω από συγκεκριμένα δεδομένα.

 

Όσον αφορά τα παραπάνω κείμενα δεν είσαι υποχρεωμένη/υποχρεωμένος να μου τα στέλνεις.

 

ΟΜΩΣ αυτό που πρέπει να μου στέλνεις και να κουβεντιάζουμε μαζί, είτε με email, είτε τηλεφωνικά ή skype, αν το email δεν είναι αρκετό, είναι όλες οι απορίες, διλήμματα ή σκέψεις που σε προβληματίζουν ή ό,τι δεν καταλαβαίνεις ίσως ή δεν ξέρεις πώς να χειριστείς ή πώς να προχωρήσεις.  Αυτά επιβάλλεται να τα βλέπουμε μαζί.

 

 

Κανένα αντίστοιχο εργαστήρι ή σεμινάριο δεν μπορεί να σου εγγυηθεί κάτι τέτοιο,
καλλιεργώντας παράλληλα το ταλέντο σου.

 

Και κανένα άλλο αντίστοιχο πρόγραμμα δεν σου δίνει πρόσβαση στην ύλη του
και προσωπική συμβουλευτική και βοήθεια
εφ όρου ζωής.

 

Κι αυτό, μεταξύ άλλων, είναι που το κάνει μοναδικό και διαφορετικό.

 

** Το email σου μαζί μας είναι ασφαλές. Κι εμείς μισούμε το spamming γι' αυτό και λειτουργούμε πάντα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

ΤΙ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

** Το email σου μαζί μας είναι ασφαλές.

Κι εμείς μισούμε το spamming γι' αυτό και λειτουργούμε πάντα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ + ΜΟΝΑΔΙΚΟ 

Είναι ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ που σου καλλιεργεί το ταλέντο σου, αλλά και σου εξασφαλίζει, πως ενώ θα μαθαίνεις και θα βελτιώνεσαι βδομάδα τη βδομάδα, παράλληλα θα βάζεις σε εφαρμογή ό,τι μαθαίνεις, γράφοντας ένα εξαιρετικό μυθιστόρημα της επιλογής σου σε λιγότερο από ένα χρόνο.

 

Σου εγγυάται πως το μυθιστόρημά σου θα έχει τα χαρακτηριστικά και την ποιότητα ενός best seller και πως θα μπορέσεις να το εκδώσεις σύμφωνα με τις επιλογές και τις επιθυμίες σου.

Σου εγγυάται πως θα έχεις αναγνώστες σε αναμονή πριν την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του βιβλίου σου αν εφαρμόσεις τα βήματα και τις πρακτικές που μαθαίνεις εδώ.

Το Πρόγραμμα δεν σπαταλά τον χρόνο σου. Ο χρόνος που θα χρειαστεί να επενδύσεις είναι πολύ μικρός. Τα μαθήματα (και οι οδηγίες εφαρμογής τους) είναι σύντομα, περιεκτικά και πρακτικά και μένουν στην κατοχή σου για πάντα. 

Και μπορείς να εργαστείς μαζί τους με τον δικό σου ρυθμό, από τον χώρο σου, στον χρόνο που εσύ επιλέγεις την κάθε φορά, δίχως απαραίτητη σύνδεση στο διαδίκτυο.

 

Έτσι, μπορώ να σου εγγυηθώ πως ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ δεν μπορείς να μείνεις "πίσω" ή "στην ίδια τάξη" με αυτό το πρόγραμμα ή να "ξεχάσεις" τι ειπώθηκε στο μάθημα κάποιας εβδομάδας.

​​Κάνεις απόσβεση των διδάκτρων αυτού του εργαστηρίου με τις πωλήσεις μόλις λίγων αντιτύπων του μυθιστορήματός σου.

Ποτέ δεν θα είσαι μόνη/μόνος. Από την στιγμή της εγγραφής σου στο εργαστήρι, αλλά και εφόρου ζωής, είμαι και θα είμαι στο πλάι σου, για να σε βοηθήσω σε ό,τι χρειαστείς. Μόλις ένα email, τηλεφώνημα, ή skype/συνάντηση, κοντά.

Επίσης, αφού τα καταφέρεις καλά, την πρώτη φορά, θα έχεις όλο το υλικό στα χέρια σου, αλλά και την γνώση και την εμπειρία για το τι πρέπει να κάνεις και πώς πρέπει να το κάνεις, για να γράψεις και να εκδώσεις με επιτυχία κι ένα επόμενο μυθιστόρημά σου, κι ένα επόμενο, κι ένα επόμενο...

 

** Το email σου μαζί μας είναι ασφαλές.

Κι εμείς μισούμε το spamming γι' αυτό και λειτουργούμε πάντα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ/ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

Τόσο κατά την διάρκεια αυτής της  χρονιάς, όσο και μετά το πέρας του εργαστηρίου μας, είμαι και θα παραμείνω στην διάθεσή σου για να σε βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ σε πιθανές απορίες και ερωτήσεις σου ή ακόμη και με το να αναλάβω προσωπικά για σένα την επιμέλεια του μυθιστορήματός σου, όταν με το καλό ολοκληρώσεις το στάδιο της συγγραφής του, εάν φυσικά επιλέξεις να συνεργαστούμε για τον σκοπό αυτό.

Θέλω να θυμάσαι και να ξέρεις πως ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ώστε να κατανοήσεις στο έπακρο όλα όσα μαθαίνεις και σου ζητώ να βάλεις σε εφαρμογή για να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα για την ζωή σου μέσα από την συγγραφή.

 

Οι ώρες που εργάζομαι είναι Δευτέρα – Παρασκευή 09.00 – 05.00 (ώρα Ελλάδας) και στο e-mail: info@writing-online.gr μπορείς να μου στείλεις την σκέψη ή την ερώτησή σου.

 

Λαμβάνω καθημερινά πάρα πολλά e-mails, αλλά κάνω το καλύτερο που μπορώ για να απαντώ μέσα σε 2 ή 3, το πολύ, εργάσιμες ημέρες. Ενώ εάν το e-mail δεν είναι αρκετό για να λύσουμε την απορία, ερώτηση ή πρόβλημά σου, τότε θα μιλήσουμε προσωπικά, μέσα από το skype, ή το τηλέφωνο σε μέρα και ώρα που είναι βολική και για τους δυο μας.​​​

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΓΟΥΣΙΟΥ

 

Η Μαρία είναι Writing Coach, Επιμελήτρια Βιβλίων, Συγγραφέας η ίδια και Online/Ψηφιακή Επιχειρηματίας.

 

Από πολύ μικρή αγαπούσε τη συγγραφή, γι’ αυτό έκανε σχετικές πανεπιστημιακές σπουδές στην Αγγλία, έχει παρακολουθήσει δεκάδες σεμινάρια και συνέδρια Δημιουργικής Γραφής (Creative Writing) με καταξιωμένους δασκάλους/συγγραφείς από την Αμερική, ενώ διαβάζει και γράφει ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ από παιδί.

Τα μυθιστορήματα που έχει γράψει, έγιναν από τις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας τους Βestsellers και συνδυαστικά με τις σπουδές της, αυτό τράβηξε από νωρίς το ενδιαφέρον μεγάλου εκδοτικού οίκου που την προσέλαβε για την ομάδα ανάγνωσης και αξιολόγησης των ελληνόφωνων και αγγλόφωνων βιβλίων του προς έκδοση.

 

Σήμερα κυκλοφορούν με την υπογραφή της 4 πολύ επιτυχημένα Ψηφιακά Προγράμματα Συγγραφής που έχουν βοηθήσει εκατοντάδες συγγραφείς σαν κι εσένα από όλο τον κόσμο και έχει γράψει 14 βιβλία. Το σύνολο των λογοτεχνικών και μη-λογοτεχνικών βιβλίων και εγχειριδίων (workbooks) συγγραφής που έχει γράψει, πωλούνται τόσο σε όλο τον κόσμο (κάποια έχουν μεταφραστεί και στα αγγλικά), όσο και μέσα από το Writing-Online.

Παράλληλα με την εργασία της στον εκδοτικό οίκο, δημιούργησε και δίδαξε στο πρώτο Εργαστήρι Συγγραφικής Τέχνης στην Ελλάδα, με έδρα την Θεσσαλονίκη, κάνοντας ταυτόχρονα ταξίδια στην Αθήνα και την Κύπρο για να διδάξει σε αντίστοιχα σεμινάρια και εργαστήρια εκεί.

Όταν γεννήθηκε η κόρη της, ήθελε να την μεγαλώσει η ίδια μένοντας στο σπίτι μαζί της, αλλά ήθελε να συνεχίσει να μοιράζεται τις γνώσεις και την εμπειρία της γύρω από την Συγγραφή, έτσι δημιούργησε το Writing-Online.gr μέσα από το οποίο, όποιος αγαπά το να γράφει, μαθαίνει την τέχνη του να μετατραπεί σε εξαιρετικός συγγραφέας και αν το επιθυμεί να προβεί σε επιτυχημένη έκδοση των βιβλίων του.

Σε εβδομαδιαία βάση τα Tips & Συμβουλές που αναρτά στο σχετικό χωρίο του site και αφορούν τον υπέροχο και μαγικό κόσμο της Τέχνης που ονομάζουμε Συγγραφή, παρακολουθούν, διαβάζουν και λαμβάνουν αρκετές χιλιάδες συνδρομητές του Writing-Online.gr, από όλο τον κόσμο!

 

​Είναι γνωστή για το χαμόγελό της, αλλά και για την άμεση μεταδοτικότητά της!  Η πολύχρονη εμπειρία της πάνω στην διδασκαλία της Τέχνης της Συγγραφής, η εμπειρία της στον χώρο των εκδόσεων και οι Πολυάριθμες Ιστορίες Συγγραφικής Επιτυχίας από μαρτυρίες και επιτυχημένες εκδώσεις μαθητών της, επιβεβαιώνουν τα αποτελέσματα της δουλειάς της.

​Πτυχία Συγγραφικής Τέχνης: Από το Writer’s Bureau, το Open College of the Arts, και το Open University of England, πανεπιστημιακά ιδρύματα με έδρα την Αγγλία, και όλα με ειδίκευση το Creative Writing (Δημιουργική Γραφή).

 

​Της Έχουν Απονεμηθεί Διακρίσεις Από Τους Αμερικάνικους Οργανισμούς: The Youth Of The Art, The National Art Month, The Spring Arts Festival, National Art Honor Society, National FFA Organization, Future Business Leaders of America (FBLA)

Την δουλειά της Μαρίας έχουν παρουσιάσει πολυάριθμα ΜΜΕ.

 

** Το email σου μαζί μας είναι ασφαλές. Κι εμείς μισούμε το spamming γι' αυτό και λειτουργούμε πάντα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

​​​

Πώς Να Γράψεις & Να Εκδώσεις
Με Επιτυχία Το Μυθιστόρημά Σου,
ΦΕΤΟΣ! Σε Λιγότερο Από Ένα Χρόνο!

Εφαρμόζοντας μόλις 5 ΒΗΜΑΤΑ

Εργαστήρι Συγγραφικής Τέχνης

με την μορφή Home Study Course

 

 

** Διαθέσιμο Για Νέους Συμμετέχοντες
ΜΟΝΟ
1 ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ

Όσοι εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους από τώρα  συμπληρώνοντας την φόρμα που υπάρχει εδώ,
χωρίς καμία άλλη υποχρέωση, λαμβάνουν:
Αυτόματα Προνομιακή Έκπτωση, Προσωπική Ενημέρωση για το πλήρες περιεχόμενο του προγράμματος ΣΥΝ Δωρεάν Εκπαιδευτικό Υλικό μία φορά την εβδομάδα γύρω από την Επιτυχημένη Συγγραφή + Έκδοση Μυθιστορημάτων
​​

Με την Μαρία Γούσιου

Συγγραφέα | Writing Coach | Επιμελήτρια Βιβλίων

Online/Ψηφιακή Επιχειρηματία

** Το email σου μαζί μας είναι ασφαλές. Κι εμείς μισούμε το spamming γι' αυτό και λειτουργούμε πάντα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

​​​

Ένα Πρόγραμμα Του Online/Ψηφιακού Σχολείου Για Συγγραφείς

Εδώ, όποιος αγαπά να γράφει, μαθαίνει πώς μπορεί  να μετατραπεί σε εξαιρετικός συγγραφέας και, αν το επιθυμεί, να προβεί στην επιτυχημένη έκδοση των βιβλίων του.


Και Λαμβάνει Προσωπική Βοήθεια Για:
Μυθιστόρημα | Παιδικό Βιβλίο + Παραμύθι
Μη-Λογοτεχνικό Βιβλίο

Επιμέλεια Περιεχομένου + Προετοιμασία Έκδοσης

με την Μαρία Γούσιου

Συγγραφέα, Writing Coach + Eπιμελήτρια Βιβλίων

Και Με Μια Καταπληκτική Ομάδα Συνεργατών Του Online Σχολείου Για Συγγραφείς