top of page

Έξι 6 Ανακαλύψεις Που Αλλάξουν ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Την Συγγραφή ΚΑΙ Την Ζωή Σου


Από πολύ νωρίς ανακάλυψα πως μου αρέσει να γράφω, όπως το ανακάλυψες κι εσύ φαντάζομαι… κι ας μην το παραδεχόμουν – στην αρχή τουλάχιστον – ούτε στον εαυτό μου, ούτε και στους ανθρώπους που είχα γύρω μου.

Εσύ το παραδέχεσαι ή όχι ακόμη;

Κι αυτή η ανακάλυψη… του ότι δηλαδή μου αρέσει να γράφω συνοδευόταν πάντα με ένα όνειρο και μια βαθειά επιθυμία.

Να μου δοθεί η ευκαιρία να ζήσω μια ζωή όπου θα έχω τον χρόνο να γράφω, όπου θα βγάζω χρήματα από τα πνευματικά μου δικαιώματα, όπου ότι γράφω – είτε το κάνω έως επάγγελμα, είτε το κάνω έχω χόμπι – να γίνεται δεκτό από τους εκδοτικούς οίκους, να γίνεται αγαπητό από τους αναγνώστες, να μιλούν για το κάθε βιβλίο μου στα ΜΜΕ, να κάνω επιτυχημένες παρουσιάσεις βιβλίων, να γίνεται το κάθε μου βιβλίο best seller.

Ήθελα να έχω την ευκαιρία κι εγώ – όπως ήδη πολλοί συγγραφείς ζουν αυτή την ευκαιρία που αναζητούσα εγώ – ήθελα να μην χρειάζεται να δουλεύω σε μια δουλειά που δεν αγαπώ από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Ονειρευόμουν μια ιδανική καθημερινότητα όπου θα έχω άπλετο ελεύθερο χρόνο για να γράφω χωρίς πίεση, για να γράφω όπου και όποτε θέλω, αλλά και ότι θέλω, και παράλληλα ήθελα χρόνο για να κάνω και ότι άλλο ήθελα… να βλέπω τους φίλους μου, να περνώ χρόνο με τον άνδρα και το παιδί μου, να ταξιδεύω, να γυμνάζομαι, να ξεκουράζομαι όταν το έχω ανάγκη.

Ναι, ονειρευόμουν ότι και ο κάθε άνθρωπος που έχει μέσα του αυτό το μεράκι, το ταλέντο, το χάρισμα … μια ζωή ελευθερίας, συγγραφής και ευημερίας.

Γνώριζα μέσα στην ψυχή μου πως αν είχα την ευκαιρία να ζήσω όλα τα παραπάνω θα ήμουν ένας άνθρωπος ευτυχισμένος, ένας άνθρωπος που θα ένοιωθε γαλήνη μέσα του, ασφάλεια, σιγουριά. Ένας άνθρωπος που θα βίωνε το υπέροχο συναίσθημα της πληρότητας του «τα έχω καταφέρει! Και μάλιστα τα έχω καταφέρει καλά!»

Περνώντας ο καιρός και μελετώντας συγγραφείς που τα είχαν καταφέρει καλά ανά τον κόσμο, μάλιστα κάποιοι από αυτούς πολύ καλά, διαπίστωνα ξανά και ξανά πως είχα κι εγώ την ευκαιρία να τα καταφέρω και να ζήσω την ποιότητα ζωής που σου επιτρέπει η ιδιότητα ενός επιτυχημένου συγγραφέα.

Μάλιστα… οι ευκαιρίες που είχα ήταν πολλές, το μόνο που χρειαζόμουν είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι κι εσύ αυτή την στιγμή…

Tην απόφαση να επιλέξεις να δώσεις και να δημιουργήσεις για τον εαυτό σου, την συγγραφή, αλλά και την ζωή σου την ίδια, αυτές τις ευκαιρίες!

Ναι, τόσο εγώ προσωπικά, αλλά και όλοι αυτοί οι επιτυχημένοι συγγραφείς που σήμερα θαυμάζεις, κάποια στιγμή αποφασίσαμε και επιλέξαμε να δημιουργήσουμε τις δικές μας συγγραφικές ευκαιρίες, τις δικές μας ευκαιρίες ζωής!

Βλέπεις για να δώσεις μια ευκαιρία στον εαυτό σου δεν χρειάζεται να πάρεις την άδεια κανενός από πριν, το μόνο που χρειάζεται είναι να διαπιστώσεις πως η συγγραφή και η ποιότητα ζωής ενός επιτυχημένου συγγραφέα είναι αρκετά σημαντική για σένα, ώστε να δημιουργήσεις αυτές τις ευκαιρίες, ώστε το σημερινό όνειρο, οι σημερινές επιθυμίες, να γίνουν κάπου σύντομα παρακάτω η ζωή και η καθημερινότητά σου χάρη στην συγγραφή!

Θέλοντας λοιπόν να πάρω τις δικές μου απαντήσεις και να δώσω αυτή την ευκαιρία στον εαυτό μου, έκανα 6 πολύ σπουδαίες ανακαλύψεις που μπορούν να αλλάξουν προς το Καλύτερο και ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ τόσο την Συγγραφή, όσο και την Ζωή κάποιου.

Και σήμερα θέλησα να σου αποκαλύψω αυτές τις 6 ανακαλύψεις μου, που ήταν η αρχή και ο θεμέλιος λίθος για να αλλάξει και η δική μου ζωή μέσα από την επιτυχημένη συγγραφή.

Με την ευχή να σε βοηθήσουν και να σε εμπνεύσουν όσα μοιράζομαι και σήμερα μαζί σου…

Ας αρχίσουμε λοιπόν!

Ανακάλυψη 1η

Ανακάλυψα πως μπορείς ΤΩΡΑ, ξανά και άμεσα να ξανα-ανακαλύψεις τον εαυτό σου, την δουλειά σου, τα οικονομικά σου, την ζωή σου ολόκληρη, αν το επιθυμείς, αρκεί να αποφασίσεις πως θα δημιουργήσεις εσύ ο ίδιος/εσύ η ίδια, και θα δώσεις στον εαυτό σου τις κατάλληλες ευκαιρίες.

Ναι μπορείς να επανατοποθετηθείς απέναντι στην συγγραφή και την ποιότητα ζωής ενός επιτυχημένου συγγραφέα τώρα, ξανά!

Και μάλιστα να το κάνεις όσες φορές χρειαστεί. Το ίδιο έκανα κι εγώ με μένα!

Ανακάλυψη 2η

Αν οι προηγούμενοι 12 μήνες της συγγραφής και της ζωής σου δεν ήταν αυτοί που θα ήθελες, δεν υπάρχει κανένας λόγος οι επόμενοι 12 μήνες να είναι επίσης ίδιοι.

Αν είχες μια κακή χρονιά, μια κακή εβδομάδα, μερικούς κακούς μήνες δεν χρειάζεται να μείνεις εκεί κολλημένος/κολλημένη για πάντα…

Κι εγώ είχα κακές χρονιές και κακές περιόδους, επέλεξα όμως να πάω παρακάτω… και μάλιστα παρακάτω και προς την συγγραφική κατεύθυνση που επιθυμούσα.

Ανακάλυψη 3η

Καμιά φορά η ολοκληρωτική αλλαγή μπορεί να έρθει σε μόλις μια στιγμή… μια στιγμή απόφασης, μια στιγμή δέσμευσης, μια στιγμή έμπνευσης.

Άκου το ένστικτό σου και εμπιστεύσου ότι σε έφερε μέχρι εδώ και αυτή την στιγμή επιλέγεις από το να κάνεις οτιδήποτε άλλο να με παρακολουθείς!

Κάθε φορά που ακολούθησα το ένστικτό μου, μόνο κερδισμένη βγήκα.

Ανακάλυψη 4η

Ναι, μπορείς να ξεκινήσεις από το απόλυτο μηδέν και να πας στην κορυφή.

Άλλωστε η πλειοψηφία των συγγραφέων που θαυμάζουμε εσύ κι εγώ σήμερα, έτσι ξεκίνησαν, από το μηδέν – το απόλυτο μηδέν σε πολλές περιπτώσεις και – κατέκτησαν, και εξακολουθούν να κατακτούν την προσωπική κορυφή, τόσο στην συγγραφή, όσο και στην ποιότητα ζωής χάρη στην συγγραφή.

Ανακάλυψη 5η

Επίσης ευτυχώς από πολύ νωρίς ανακάλυψα πως ο καθένας από εμάς είναι 100% υπεύθυνος για την ζωή του και την υλοποίηση των ονείρων του.

Έτσι αντί να γκρινιάζω για τις ευκαιρίες που εγώ δεν είχα σε σχέση με άλλους συγγραφείς, αποφάσισα να συμπεριφερθώ ως ενήλικη, να πάψω να γκρινιάζω και να αναλάβω την ευθύνη για ό,τι κάνω και για ό,τι δεν κάνω σε σχέση με την συγγραφή και την ζωή μου, αλλά και να αντιμετωπίσω το ό,τι μου συμβαίνει, με γνώμονα το συγγραφικό όνειρο ζωής που είχα.

Ακριβώς το ίδιο μπορείς να κάνεις κι εσύ.

Μπορείς να πάψεις να γκρινιάζεις και να αναλάβεις την ευθύνη για ό,τι κάνεις για την συγγραφή και την ζωή σου, για ότι δεν κάνεις, αλλά και για το πώς αντιμετωπίζεις ό,τι σου συμβαίνει. Και φυσικά να αναλάβεις δράση και να δώσεις στον εαυτό σου τις κατάλληλες ευκαιρίες.

Κι αν αναρωτιέσαι πως θα δώσεις αυτές τις ευκαιρίες στον εαυτό σου… μην ανησυχείς εδώ, μέσα από το Online/Ψηφιακό Σχολείο μας για Συγγραφείς Της Γενιάς Μας, για να σου δείξω βήμα βήμα το πώς.

Ανακάλυψη 6η

Με τρόμαζε πολύ η ιδέα του να μην δώσω στον εαυτό μου και στην ζωή μου την ευκαιρία να αναπτύξω όλη την δυναμική του συγγραφικού μου ταλέντου, αλλά κα να μην ζήσω την ποιότητα της ζωής ενός επιτυχημένου συγγραφέα/επιχειρηματία που είμαι σήμερα.

Εγώ προσωπικά φοβόμουν πολύ να μην παρασυρθώ από την ρουτίνα της καθημερινότητάς μου, την ανασφάλεια, την έλλειψη αυτοπεποίθησης, την έλλειψη χρημάτων, την έλλειψη γνώσεων και την όποια ηλικία μου… και να αφήσω όλα αυτά, κι άλλα τόσα να σταθούν εμπόδιο ώστε να μην ζήσω όλα αυτά που πήγαζαν και πηγάζουν από την αγάπη μου και το μεράκι μου για την συγγραφή.

Εάν θέλεις λοιπόν κι εσύ να ξεφύγεις από φόβους σαν κι αυτούς.

Αν θέλεις καθοδήγηση, έμπνευση, αλλά και βοήθεια σε πρακτικό επίπεδο για να δώσεις αυτές τις ευκαιρίες στον εαυτό σου, την ζωή και την συγγραφή σου.

Αν θέλεις ΚΙ ΕΣΥ να κάνεις πραγματικότητα την ποιότητα της ζωής που σου επιτρέπει η επιτυχημένη συγγραφή μυθιστορημάτων, τότε σου εγγυώμαι ότι μέσα από το...

Θα λάβεις την καλύτερη εκπαίδευση που θα μπορούσες να έχεις ποτέ, σε συνδυασμό με την προσωπική μου υποστήριξη για κάθε βήμα αυτής της διαδρομής, ώστε να τα καταφέρεις.

Όμως σου θυμίζω πως θα διαθέσουμε μόνο έναν μικρό αριθμό σεμιναρίων (25 στο σύνολο) σε αυτή την πολύ ειδική τιμή, με τα πακέτα και τα προνόμια που το συνοδεύουν. Κι όλο αυτό για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα.

ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ:

ΠΡΙΝ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ + ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΟΔΕΥΤΟΥΝ

Με την ευχή να είναι η μέρα σου ανέλπιστα όμορφη, σε χαιρετώ!

Μαρία

ΥΓ. Το νέο μου Βιβλίο/Workbook:

Πώς Να Δημιουργήσεις (Από Το Μηδέν Και Δίχως Προηγούμενη Εμπειρία) Ως Μαμά Της Γενιάς Μας Που Θέλει Χρήματα, Επιλογές Και Να Είναι Κοντά Στα Παιδιά Της, Την Δική Σου Online/Ψηφιακή Επιχείρηση Και Τα Δικά Σου Ψηφιακά Προιόντα/Υπηρεσίες, Με Βάση Τα Ενδιαφέροντα, Τις Γνώσεις & Τα Ταλέντα Σου.

Είναι στην διάθεσή σου και για να το αποκτήσεις τώρα με ΕΚΠΤΩΣΗ -50%, να λάβεις τα ΔΥΟ (2) ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ που το συνοδεύουν και να γίνεις μέλος στο Online/Ψηφιακό Club Των Rich + Happy Mothers της Γενιάς μας – ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ.


bottom of page