top of page

Σε Προσκαλώ Προσωπικά Σε Αυτή Την Ιδιαίτερη Παρουσίαση Bιβλίου.


Όταν πριν από ενάμιση χρόνο περίπου μου έστειλε το πρώτο της email ήταν απελπισμένη, στεναχωρημένη, αλλά και πολύ μπερδεμένη.

Όλοι οι Εκδοτικοί Οίκοι που προσέγγισε για το βιβλίο της, την είχαν απορρίψει ή ζητούσαν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς που είχε στείλει το χειρόγραφό της, είχαν την αγένεια να σχολιάσουν το περιεχόμενό του αρνητικά.

Σήμερα όμως…

Μετά από την συνεργασία μας για την επιμέλεια αυτού του βιβλίου.

Μετά την γνώση που εισέπραξε μέσα από τα Ψηφιακά Μας Σεμινάρια, που τα έχει παρακολουθήσει σχεδόν όλα!

Μετά από την συνεργασία μας στα πλαίσια του Προγράμματος Προσωπικής Καθοδήγησης (Personal Mentoring) Για Συγγραφείς, που προσφέρω μέσα από το Writing-Online, η Άντρη Χαιράλλα…

Είναι πλέον ξεκάθαρη και συνειδητή για το τι θέλει να πετύχει ως Άνθρωπος και ως Συγγραφέας, για την Ζωή, Τα Οικονομικά της, αλλά και τα Βιβλία της, και ξέρει πώς να τα καταφέρει.

Έχει εκδώσει με ανέλπιστη επιτυχία και παρουσιάζει με υπερηφάνεια το πρώτο της βιβλίο, που το αναγνωστικό κοινό ήδη έχει αγκαλιάσει και ήδη το έχει αγαπήσει.

Ετοιμάζει το νέο της μυθιστόρημα, που αυτή την φορά, ξέρει ακριβώς πώς να χτίσει με επιτυχία την πλοκή του. Ξέρει ακριβώς τι να κάνει με την ανάπτυξη των ηρώων της, αλλά και την αυθεντικότητα των διαλόγων και των περιγραφών της, ενώ γνωρίζει πώς ακριβώς πρέπει να χειριστεί την επιμέλειά του.

Ετοιμάζει το πρώτο της μη-λογοτεχνικό βιβλίο γιατί έχει πολλά να μοιραστεί ως άνθρωπος και ως γυναίκα.

Ετοιμάζει το πρώτο της site ως Συγγραφέας που πέρα από τα βιβλία της και την παρουσίαση της δουλειάς της, θα μεταδίδει στους αναγνώστες, επισκέπτες και συνδρομητές της πολύ θετική ενέργεια.

Ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει για να προωθήσει και να κάνει επιτυχημένα το marketing των βιβλίων της, αλλά και της Συγγραφικής Ταυτότητάς της.

Ενώ τις τελευταίες ημέρες είναι απασχολημένη με το να συντονίζει τις λεπτομέρειες της Παρουσίασης του βιβλίου της: «Αναστασία, Παλεύοντας Με Τη Σχιζοφρένεια»

Που θα υλοποιηθεί το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015, 05:00μμ, στην Αίθουσα των Σπηλιών στο Πάρκο της Ακρόπολης, στην Λευκωσία.

Περισσότερες Πληροφορίες: Τηλ: +357 99 023 022, email: andrychairalla@gmail.com

Θα είμαι κι εγώ εκεί, σε αυτή την τόσο ιδιαίτερη παρουσίαση βιβλίου.

Γι’ αυτό ΣΕ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ σε αυτή την ιδιαίτερη Συγγραφική Γιορτή.

Θα είμαι εκεί, στην Λευκωσία, το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015, στις 5:00 το απόγευμα, στην Αίθουσα των Σπηλιών στο Πάρκο της Ακρόπολης για να καλησπερίσω τους καλεσμένους της Άντρης, αλλά και να μιλήσω για την ίδια, την πορεία της και την ήδη επιτυχία της.

Θα είναι τιμή μου, λοιπόν, να σε συναντήσω εκεί.

Ακόμη, η κυρία Πολιάνα Ππαλή, Νοσηλευτικός Λειτουργός Ψυχικής Υγείας, θα αναφερθεί στη νόσο της σχιζοφρένειας, ενώ η ίδια η συγγραφέας θα παρουσιάσει την διαδρομή της από την Έμπνευση έως την Έκδοση αυτού του βιβλίου, θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.

Και λίγα λόγια για το βιβλίο:

“Η Αναστασία, η πρωταγωνίστρια του βιβλίου, είναι μια γυναίκα έξυπνη και γεμάτη αγάπη, μα αγιάτρευτη. Σε μια εποχή όπου ο κόσμος επέκρινε το διαφορετικό, αυτή προσπαθούσε να βρει τον εαυτό της αφήνοντας πίσω το στίγμα που επισκίαζε την ίδια και την οικογένεια της. Μια μάνα που λόγω της ασθένειας της αναγκάστηκε να δώσει το παιδί της για υιοθεσία και πάλευε καθημερινά για να κρατηθεί στον κόσμο των «λογικών» που αντιδρούσε, την αποδεχόταν αλλά και την απέρριπτε.”

Η υπόθεση βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και λαμβάνει χώρα στην σύγχρονη κυπριακή πραγματικότητα. Ενώ το βιβλίο γράφτηκε με απώτερο σκοπό την συνειδητοποίηση πως η ανθρωπιά και η αγάπη βρίσκονται στον καθένα από εμάς.

Εάν θέλεις, μπορείς να προμηθευτείς το βιβλίο ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK EΔΩ.

Θα χαρώ πάρα πολύ να σε συναντήσω εκεί με τους φίλους σου. Να συνομιλήσουμε, να γνωριστούμε προσωπικά, αλλά και να συγχαρούμε από κοινού την Άντρη για την επιτυχία και το βιβλίο της.

Θα σε περιμένω λοιπόν μαζί με τις/τους φίλους σου!

Μαρία


bottom of page